אנגיואדמה ו/או תסמיני אנגיואדמה

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

20/11/2023 | 15:55 | מאת: רות

קרוהן מ2017 קל ללא טיפול לפני כחצי דנה הזרקתי חומצה היחרונית בלחיים לא בפעם הראשונה ומאז התנפחות ראש צואר בעיקר לוע לשון צואר בבדיקות דם נמצא שלא מדובר באנגיואדמה אך תסמינים כן מתנהג כך וברצף ללא הפסקה כחצי שנה מתנהלת עם רופפין 3 ביום וכעת בירידה מפרדניזון ל20 מג וללא שינוי והטבה האם ידועה תופעה שכזו ומה דרכי הטיפול בכך האם המסה של החומצה היחרונית באמצעות הילארונידז יוכל לסייע

כנראה תגובה מקומית להזרקה. אין טעם בטיפול ברופאפין. תפני למומחה בפלסטיקה.

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית