אותו חומר פעיל של טלפסט

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

24/09/2023 | 05:49 | מאת: רואן

שלום אני והבן שלי בן 5 אלרגנים לאבק ולעונות מעבר, בנוסף סובלים מעור אטופי ומגורה. כאשר אני לוקחת טלפסט זה עוזר מאוד, נסיתי עוד כמה סוגים הם לא היו אפקטיבים, כמו אלרגי x. צריכה המלצה לתרופה עם אותו חומר פעיל של טלפסט שניתן לתת לילד בן 5, נסינו לורטרים לא מספיק חזק תודה

החומר הפעיל הוא Fexofenadine. למיטב זכרוני אין פורמולה לילדים בסירופ והכדור הוא גדול מאד. אפשר לתת אריוס (דזלורטדין) בכדור קטן או בסירופ. יש סירופים של היסטזין ולורטרים ולאחרונה יצא גם סירופ של רופאפין.

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית