תרופות לפני בדיקת אלרגיה

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

20/06/2022 | 17:51 | מאת: אלרגיה

אני מאובחן כאלרגי לקרדית אבק הבית, הופניתי ע י רופא אא ג שוב לרופא אלרגיה לבדיקה נוספת, אני שואל אלו תרופות אני יכול ליטול בשבוע שלפני הבדיקה, (סובל מגירויים בגרון שעפ י רוב מתפתחים לנזלת וגודש חמור באף) באופן כללי אני נוטל אבאמיס וטלפסט שהם מקילים אך אינם מועילים ב100 אחוז. כמו כ אני שואל האם יש מניעה מחיסון נגד תופעה הנ ל. תשובתכם יכולה להועיל לי מאד, תודה.

אמנם השאלה אינה נוגעת לפורום הזה אבל אענה לך. חיסון (אימונותרפיה) היא הדרך היחידה המונעת התקפים של נזלת אלרגית ובמידה רבה גם אסתמה, עקב רגישות אלרגית לקא"ב. כדי להבדק מחדש עליך להפסיק את התרופות האנטיהיסטמיניות שבוע קודם לבדיקה.

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית