אורטיקריה ואנגיואדמה

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

12/09/2021 | 23:53 | מאת: אורטל

לפני כשנה התפרצה אצלי אורטיקריה מלווה באנגיואדמה, מאז אני מטופלת בטלפסט במידת הצורך. כבר שבוע שאני מרגישה תחושת נפיחות בוושט עם קושי בלקיחת נשימה עמוקה ובקיבה, לא גזים, אלא ממש תחושה של כאילו העמסתי על עצמי באוכל למרות שלא אכלתי כלום ושום דבר. חוץ מכאבים כשאני ממש "מתעקשת" לנשום נשימה עמוקה, אין כלום. האם יכול להיות שזו גם אנגיואדמה?

הפרעות על בסיס קבוע ומתמשך הקשורות בוושט אינן חלק מתמונה אופיינית של אנגיואדמה. אורטיקריה לא צריכה להימשך שנה... יש פתרונות תרופתיים למחלה זו.

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית