אנג'יאודמה וכדורי ניאוטיגסון לטיפול בדריה (מחלת עור).

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

28/04/2021 | 13:17 | מאת: זהבה ר

בנוסף לאנג'יאודמה אני חולת דריה (מחלת עור) ובעת התקפות מטופלת בניאוטיגסון. כחודש ימים נוטלת ניאוטיגסטון. בחודש הזה חלה עלייה בתכיפות ההתנפחות בפנים בעיקר שפתיים ועינים. אחת ל4-8 ימים לוקה בנפיחות. כמו כן מקבלת אקספורג' להורדת לחץ דם ויוטירקס לטיפול בתת פעילות בלוטת התריס. האם יש קשר בין נטילת התרופות הנ"ל בעיקר הניאוטיגסון להתגברות תופעות האנג'אודמה?

ניאוטיגסון לא גורם לאנגיואדמה רכיב באקספורג' (וולסארטן) עלול באופן נדיר ביותר לגרום לבצקות

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית