כאבי בטן ממושכים והתנפחויות בעיניים

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

27/10/2017 | 08:02 | מאת: דורית

ביתי בת 17 סובלת מכאבי בטן ובחילות מזה כ10 שנים והיו התנפחויות פעמיים של העפעפיים , גילו בבדיקה רגישות ללקטאז . הופננו לגסטרו ילדים ובבדיקה נימצא הליקובקטור פילורי - טופלה באנטיביוטיקה ללא כל תוצאה , עדיין החיידק קיים. גם לסבא שלנו יש תופעה של התנפחויות פעם בפנים ופעם בגרון אפילו אושפז בטיפול נמרץ נשימתי . עד כה למרות פניות חוזרות ונישנות לרופא לא הצליחו לעזור לביתי להחלים מכאבי הבטן לטענתה למדה לחיות עם הכאבים האם תוכל לעזור לנו ואיך אפשר ליצור עימך קשר, הגעתי אליך דרך כתבה בידיעות באינטרנט, תודה מראש

התסמינים שאת מתארת והעובדה שלסבא יש בצקות -מחשידים שמדובר בבצקת תורשתית. יש לנו מקרים שכאבי הבטן היו הסימפטום הראשון לגילוי המחלה- אשר ניתנת היום לריפוי בזכות תרופות חדשות. מציע לבצע בקופת חולים לבת וגם לסבא- בדיקת C4+ C1esterase Inhibitor אני זמין בטלפון 050-353-8936 לשאלות נוספות

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית