התעוררות מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

10/10/2009 | 08:11 | מאת: שרון

שלום, ביתי בת שנתיים וחצי כמעט, ויש לה סדר יום מובנה ומסודר כך שאין בעיה בהרדמה או במהלך הלילה - ישנה רצוף. הבעיה היא - מאז ומתמיד בעצם - שהיא מתעוררת נורא נורא מוקדם. כמעט בלילה. סביבות חמש היא כבר מוכנה לפעולה, ישובה על המיטה מחכה להתחיל את היום. כל הניסיונות עד היום לשנות את ההרגל הזה עלו בתוהו. היא אגב הולכת לישון כל יום בשמונה. גם כשניסיתי להרדים אותה מאוחר יותר זה לא שינה את שעת היקיצה. יש סיכוי לשנות את זה או שפשוט לחכות עד שזה ישתנה מאליו? תודה מראש

10/10/2009 | 12:45 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

אחת הדרכים היא לדחות בהדרגה את שעת ההליכה לישון. דרך נוספת היא למנוע חשיפה לאור בשעות הבוקר המוקדמות (סגירת תריסים ומניעת חדירת האור בשעות הבוקר). בהצלחה

10/10/2009 | 20:10 | מאת: שרון

שתי הדרכים נוסו - בכשלון חרוץ. כשהיא מתעוררת אגב, בכל מקרה חושך כך שזה לא ממש יעיל......

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים