בני בן השנה מתעורר מספר פעמים רב בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

04/10/2009 | 09:45 | מאת: הילה ג

בני בן השנה וחודש ,מהיום שנולד לא ישן לילה שלם.אבל לאחרונה חלה החמרה בכמות הפעמים שהוא מתעורר בלילה.ברצוני לציין שמחודש אוגוסט הוא קיבל לראשונה התקף אסטמה,אבל כיום הוא לא נמצא בהתקף. הוא מוכן להירדם רק אם אני לידו ומלטפת לו את הראש או את הגב.הבעיה שהוא נרדם לשעה וקם אחכ שוב. הוא בדר"כ הולך לישון בשעה 20-21 ,נרדם במיטה.מתעורר בשעה 24 או\וגם בשעה 02 לבקבוק.אחכ שוב בשעה 03:30 ,אחכ שוב בשעה 4:30 אחכ שוב בשעה 5:30 וסופית בשעה 6:30 במהלך היום הוא לא ישן יותר מידי,בבוקר לפעמים הוא ישן בשעה 9 חצי שעה -שעה. בצהריים הוא ישן שעה -שעה וחצי. ההחמרה החלה אחרי שהוא עבר מגן אחד לגן אחר(בבוקר הוא דווקא הולך לגן בשמחה) מה אפשר לעשות?מה אני עושה לא בסדר (: ?

10/10/2009 | 12:47 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

"ההחמרה" קרוב לוודאי אינה קשורה לא בהליכה לגן ולא בהתקף האסטמה שחווה. היא קשורה להרגלי השינה. ממליצה לפנות למומחה להפרעות שינה בילדים.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים