שעות שינה לנוער

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

28/09/2016 | 23:25 | מאת: יעל

ילדי בני 15 בכתה י. חבריהם הולכים לישון במהלך השבוע בסביבות חצות, מה שמשאיר 7 שעות שינה בלילה. בסופש הם ישנים כ 10 שעות. האם זה מספיק? האם להתעקש על כך שילכו לישון יותר מוקדם במהלך השבוע?

הי ישנם הרבה בני נוער שישנים הרבה פחות ממה שהם צריכים. לעיתים זה כרוך במאבקים רבים. באופן עקרוני אם את רואה שיש סימנים של ישנוניות ופגיעה בתפקוד כמו כעסנות, ירידת קשב וחוסר ריכוז, מצב רוח, ישנוניות. בהחלט כדאי להתעקש ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים