טלטול ראש לקראת שינה אצל פעט

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

05/09/2016 | 21:37 | מאת: חיפאית

שלום ד"ר, הבן שלי בן שנה וחצי. מאז שהיה בן מס חודשים היה מטלטל את ראשו מצד לצד בשביל לנסות להירדם (לא לוקח מוצץ). כיום הוא בן שנה וחצי ועדיין התופעה מתרחשת בכל סיטואציה של לפני שינה. באופן כללי הוא יישן טוב בלילה אך לפעמים לוקח לו זמן עד שנרדם מתעורר במהלך היום מכל פיפס ששומע. האם התופעה של הטלטול נורמלית? מעבר לזה הוא מפותח, חייכן ותקשורתי מאוד. בתודה מראש

שלום, בהחלט נורמאלי ועובר עם ההתפתחות. רק לוודא כי דפנות המיטה מוגנות ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים