נפילה מהמיטה (מבוגרים)

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

06/05/2016 | 07:02 | מאת: רותי

בעלי בן 55 שוקל כ115 ק"ג חולה סכרת, סובל מלחץ דם גבוה. וגם מדום נשימה לפעמים. בזמן האחרון נפל 4 פעמים מהמיטה בשעת הלילה, מתוך שינה. (בערך פעם בחודשיים) כשקפצתי בהיסטריה כששמעתי אותו נוחת על הרצפה. הוא קם במהירות ואמר: "פשוט הסתובבתי לצד הלא נכון". ומיד חזר לישון. מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות, כדי שלא ישנה. תודה מראש

רותי שלום, דום נשימה יכול להגביר תנועתיות בלילה לכן כדאי כמובן לבדוק נושא זה במעבדת שינה ולהוריד במשקל. דבר נוסף הוא להשתמש (כמו בילדים) במעקה בטיחות אם התופעה נמשכת

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים