שינה מופרעת

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

15/02/2016 | 06:16 | מאת: מור

שלום יונתן, אני מאובחנת כסובלת מפוסט טראומה מורכבת. אני מקבלת טיפול תרופתי שעזר לי מאוד עם התקפי החרדה. סה"כ אני מתפקדת היטב ובמצב כללי טוב. הדבר היחיד שמפריע לי מאוד הוא עניין הסיוטים בלילה. עד כדי כך שלעיתים אני ממש נמנעת מללכת לישון. קראתי המון אודות pe ורציתי לדעת האם שיטה זו מביאה להקלה גם בנושא השינה וסיוטי הלילה? תודה מראש. מור

מור שלום, היתה תקלה ולכן רק עכשיו ראיתי את השאלה. באופן עקרוני PE מוביל גם לשיפור בסיוטים אולם כ 50% מהאנשים עדיין סובלים מסיוטים לאחר טיפול PE מוצלח. יש שיטות אחרות לעזור עם הסיוטים והפרעות השינה. כדאי מאוד לפנות למומחה לכך ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים