ביעותי לילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

02/02/2016 | 16:27 | מאת: ביעותי לילה

בני בן 13 צריך לצאת לטיול שנתי של יומיים אני בתמימותי הסברתי למורה שהילד בילדותו סבל מביעותי לילה והמקרה האחרון היה לפני כשנתיים ואמרתי לה במידה וזה יקרה שוב בלילה פשוט להחזיר אותו למצב שינה אבל הם מאוד נלחצו ולא מוכנים להוציא את הילד לטיול רק בליווי הורה מה שממש לא אפשרי רציתי לדעת האם ניתן לקבל אישור מכל סוג שהוא כדי לאפשר לילד לצאת ???

היתה תקלה לכן רק עכשיו אני רואה את השאלה. באופן עקרוני ביעות לילה הינו ארוע מאוד לא מסוכן. האם אישור יספק את בית הספר זה רק הם יכולים להגיד ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים