התעודדויות רבות במהלך הלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

29/09/2009 | 17:57 | מאת: אמא צעירה

שלום, בני התינוק בן 4 חודשים ובשבועות האחרונים הוא מתעורר פעמים רבות במהלך הלילה ומתקשה להירדם בכוחות עצמו. אנחנו צריכים להרגיע אותו (כשהוא בתוך המיטה), לתת לו מוצץ, ורק אחרי מספר הרגעות כאלו הוא חוזר לישון. יש לציין כי בדרך כלל הוא נרדם בערב בצורה יפה ובכוחות עצמו ושלפני כן הוא היה ישן לילה כמעט רצוף. אשמח לקבל עצה כיצד לסייע לו לחזור ולהרדים את עצמו במהלך הלילה. תודה מראש, אמא צעירה.

29/09/2009 | 18:20 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

לא ניתן להבין מדברייך מהי הסיבה להתעוררויות במהלך הלילה. עם זאת מדובר בתינוק בן 4 חודשים שבסך הכל ישן טוב ולכן יש סיכוי שיחזור לישון טוב בהמשך. אם הבעיה תמשיך גם בעוד חודשיים- ממליצה לפנות למומחה להפרעות שינה. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים