תינוק-בעיות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

23/11/2015 | 13:56 | מאת: Maria

שלום, הבן שלי בן חודשיים וחצי. בתקופה שבין חודש לחודשיים ישן בלילה 5-6 שעות רצופות. פעם אחת אף הצליח לישון 9 שעות ברצף. בתקופה האחרונה לא מצליח לישון יותר מ3-4 שעות, מתעורר רעב ולא נרדם עד שלא אוכל. לאחר האוכל ממשיך להתעורר כל שעה - שעתיים. האם יש משהו שניתן לעשות כדי שישן שוב יותר שעות בלילה? חשוב לציין שהתינוק יודע להירדם לבד ורגיל לא להירדם תוך כדי אכילה.

הי בגיל זה יש המון שינויים. הקפידי כמובן להאכיל כמו שצריך ולוודא שאין משהו אחר בתנאי השינה שמפריע לו או משהו גופני (כמו אף סתום) לא הייתי עושה כלום בשלב זה. ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים