בן שלוש וחצי

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

07/11/2015 | 00:48 | מאת: אור

הי , מתעורר המון וממלמל מילים בודדות לא קשורות מלווה בבכי ורצון לשתות עוד מבקבוק . יש כרגע עיכוב בדיבור. מה יכולה להיות הסיבה להתערוריות תכופות? אציין דיש לילות בודדים עם טווח גדול בין כל אחד שהוא כמה שעות טובות ישן ואני מייחסת את זה להצטברות עייפות.

הי לא ציינת גיל

07/11/2015 | 23:17 | מאת: אור

הילד בן שלוש וחצי. מיתקשה לפעמים להרדם וזורק באויר מילים שיודע או יכול לקום מבוהל ומפוחד וחוזר על אותם מילים שיודע.

הי יתכן ומדובר בביעות אך יתכן שזה קשור לפחדים או גם וגם. צריך לבדוק למשל מהספר היבטים של הליכה לשינה, תגובות ההורים בהשכבה ובמצבים אלה וכו. אם התופעה נמשכת זמן רב ובתדירות גבוהה כדאי להתיעץ עם מומחה לשינה ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

08/11/2015 | 17:54 | מאת: אור

שתחדד מעט את נקודת תגובת ההורים ההשכבה? למה כוונתך? תודה

שלום, אני לא נותן עצות טיפוליות בפורום אלא הכוונה כללית. באופן עקרוני אנחנו רוצים שילד לא יהיה תלוי בהוריו לא בהשכבה ולא בזמן יקיצות כדי להרגע ולהרדם

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים