בעיות הרדמות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

28/10/2015 | 09:40 | מאת: jen711

תמיד היה לי קשה להירדם. לוקח לי לפחות חצי שעה ואני צריכה חושך(תריסים סגורים ובבוקר אני גם סוגרת את הדלת). בחודש האחרון היו לי 2 לילות שבהם לא הצלחתי להירדם בכלל. חשבתי לקנות כדורי שינה לפעמים שאני ממש ממש לא יכולה להירדם. יש כדורים ללא מרשם שמומלצים? אם אני אחליט ללכת לרופא, איזה רופא בכלל מטבל בבעיות שינה?

שלום, רופאי משפחה גם נותנים מרשמים לכדורי שינה ויש גם רופאים שמומחים לשינה. שאלי בקופה. בנוסף אפשר וכדאי לטפל בהפרעות שינה מהסוג שאת מתארת בטיפול קוגניטיבי התנהגותי ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים