ילדה בת 3

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

29/08/2015 | 10:33 | מאת: הימת

שלום, יש לי ילדה בת 3שנים ו3חודשים,נגמלה מהמוצץ לפני חודשים..תהליך הגמילה היה קל בלי בכי או התנגדות. היא מתקשה להירדם ,נכנסת למיטה קוראים ספר ואז מתחילה " לא יודעת להירדם",רוצה מים, וכל מיני תירוצים....ולוקח לה עד שנרדמת שעה וחצי עד שעתיים וזה מתיש אותי . אשמח לתשובתך

הי לפי התאור ככל הנראה מדובר בקושי שינה על רקע התנהגותי וניתן לעזור לכם דרך הכוונת הורים באופן יעיל וקצר על ידי שינוי ההתנהלות שלכם להוביל לתמונה טובה יותר של השינה ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים