הרדמת תינוקת

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

30/09/2014 | 21:32 | מאת: נדיה

שלום רב! יש לי תינוקת בת 6 שבועות. בשלושת הימים האחרונים לא משנה אם בבוקר או בערב- היא נרדמת בצרחות קורעות לב! גם אחרי הנקה, החלפת טיטול...זה נמשך המון זמן ורק כשמתעייפת מאוד נרדמת עם עיניים אדומות...לא משנה איך ניסיתי להחזיק אותה עדיין צרכה...אני צריכה לדאוג?? כמו כן, המון פעמים היא נרדמת ומתעוררת מיד...תוך 3-5 דקות...ולוקח לי שוב המון זמן להרדים אותה... תודה רבה

נדיה שלום, אני חושב כי פורום זה אנו הכתובת לשאלות שלך. אם את מודאגת אני מציע כי תתיעצי עם רופא הילדים ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים