שינה מרובה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

26/08/2014 | 18:44 | מאת: דנה

ערב טוב, ביתי בת השנה וחצי ישנה המון, 12 שעות בלילה, שעתיים וחצי בצהריים ולעיתים גם שנת בוקר של כשעתיים. אני מודעת שזה נשמע כמו צרות של עשירים אך הדבר מטריד אותי מאוד. היא ישנה כך מגיל 3 חודשים... בלבד זאת, הילדה פעילה, שובבה, שמחה ומפותחת. תודה

דנה שלום, לא הייתי מכנה זאת צרות של עשירים מכוון שלא נראה שיש כאן צרות. בהחלט נראה שהשינה שלה נמצאת בטווח הנורמאלי והתקין. דר יונתן קושניר פסיכולוג קליני Www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים