בת שנתיים וחמישה חודשים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

31/12/2013 | 14:54 | מאת: אורית

שלום, ביתי בת 2.5, נרדמת תמיד בשעה קבועה ובצורה עצמאית ללא בעיות מיוחדות. לעיתים מתעוררת לבקש מוצץ ואני קמה אליה (למרות שברור לי שהיא יודעת לבד). תמיד ישנה רצוף. בשבועות האחרונים לא עבדתי ולכן כשהתעוררה כרגיל מוקדם העברתי אותה למיטתי לזמן קצר יחסית אך בשבוע האחרון היא החלה להתעורר בלילה ולדרוש שאקח אותה למיטתנו וכך עשינו..בהדרגה היא מקיצה מוקדם יותר כל לילה ומבקשת לישון איתנו. כעת אנו חוששים שהתרגלה ולא יודעים כיצד לשנות זאת. כשאני מנסה להחזיר אותה למיטה היא מתחילה לבכות ולצרוח. כיצד עליי לנהוג? תודה!

02/01/2014 | 08:36 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

עליך להתמיד להחזירה למיטה גם עם ליווי הורי (את נשארת בסביבתה לא בשכיבה). חשוב גם שתהליך ההרדמות של תחילת הלילה יהיה עצמאי (הבנתי מדברייך שכן)

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים