תינוקת לא ישנה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

02/12/2013 | 13:03 | מאת: הודיה

שלום , יש לי תאומות בנות 5 חודשים, אחת מהן לא מוכנה לישון במיטה היא נירדמת על הידיים ואיך שאני שמה אותה במיטה היא מתעוררת היא רוצה לישון רק בסלקל וגם בסלקל היא כול שעתיים שלוש מתעוררת , וזה התחיל לפניי חודש לפני זה היא ישנה במיטה שלי לפני חודש היא הפסיקה לקחת מוצץ ואני חושבת שמשם הכול התחיל , מה אני יכולה לעשות קשה לי לעשות שיתת 5 דקות כי היא מעירה את אחותה התאומה מה לעשות ??? וזה שכול הלילה היא בסלקל זה יכול לעזיק לה ??? כבר חודש היא ישנה רק בסלקל גם ביום וגם בלילה

15/12/2013 | 07:56 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

יכולות להיות סיבות לכך שהיא נרדמת רק בסלקל. בד"כ אין מקום להתערבות כלשהי בנושא השינה בגיל זה. עם זאת אני ממליצה לפנות ליעוץ של רופא שינה כדי לבדוק את הנושא.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים