נדודי שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

08/10/2013 | 18:47 | מאת: לילך

בתי בת ה-11 סובלת מנדודי שינה הכוללים קושי להירדם בלילה, יקיצה מספר פעמים בלילה וקושי לשוב ולהירדם. הלילות הם בשבילה מטרד והחלק הלא נעים של היום. יש לציין כי היא מציינת שיש לה מחשבות רבות לא נעימות, בעיקר על אזעקות (אנחנו מאזור הדרום), גנבים וכדומה. האם נוכל להתמודד עם הבעיה בכוחות עצמנו? האם יש לפנות למומחה? אם כן, לאיזה מומחה?

12/10/2013 | 12:24 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

המקור להפרעת השינה של בתך יכול להיות בבסיסו התנהגותי/פסיכולוגי או ביולוגי. לכן אם התופעה היא יותר מ-3 פעמים בשבוע ויותר מחודשיים כדאי לעבור הערכה של רופא שינה. יש מרפאת שינה בבי"ח סורוקה ויש רופאי ילדים מומחים ברפואת שינה בדרום הארץ.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים