שינה של תינוקת בת 11 חודשים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

20/08/2013 | 13:39 | מאת: YASMIN

שלום רב! בתי בת 11 חודשים, כל הערב אנו עושים לה טקס שינה, מקלחת, בקבוק וסיפור. אני שמה אותה במיטה שלה לישון והיא מייד כמה, או מתחילה לזחול, או מסתובבת, או משחקת וצוחקת ולא שוכבת. כל התהליך יכול לקחת בין 40 דקות עד שעה וחצי עד שהיא כבר מתעייפת ונרדמת. בזמן הזה אני נמצאת לידה,יושבת ועושה שששש..... ברגע שהיא נרדמת אז היא כבר ישנה עד הבוקר, היא יכולה להתעורר רק בשביל לקחת מוצץ ונרדמת שוב. מה עלינו לעשות שהיא תוכל להירדם לבד ובזמן יותר קצר. תודה, יסמין

25/08/2013 | 11:16 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

המצב נשמע מצוין. אם זה המצב אז משך ההרדמות רק ילך ויתקצר ואין מקום לשום התערבות.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים