שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

30/07/2013 | 22:47 | מאת: נטלי

שלום.יש לי תינוקת בת חצי שנה. היא לא יועדעת ולא יכולה להירדם לבד. היא לא לוקחת מוצץ ורגילה כדי להרדם בציצי ונדנוד. מתאוררת בלילה לפחות 4 פעמים. חשתבי על שיטה לילה טוב. קשה לי שלמוע בחי שלה. וזה לא סתם בחי , זה צרחות שיכולים להמשך הרבה זמן ולא כמה דקות כמו שמבתיחה שיטת " לילה טוב".גם שיטה זאת פותחה על ידי אישה שאין לה הסקלה של פסיכולוגית או משהו קשור לזה. מה אלי לעשות? תודה

01/08/2013 | 15:21 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

כדאי להחליט על שיטה שמתאימה לך ולהתמיד בה. כל השיטות עובדות כל עוד מקפידים להמשיך ולהתמיד בביצוען.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים