הירדמות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

29/06/2013 | 09:09 | מאת: נדב

שלום, בני בן חמישה חודשים ומתקשה מאוד להירדם. ניתן לראות שהוא גמור מעייפות ועדיין יכול לקחת לנו שעות לנסות ולהרדים אותו. ניסינו את כל השיטות, כולל קפיצה על כדור פיזיו, תפיחה על הטוסיק ומה לא. ברגע שהוא יודע שהולכים להרדים אותו הוא מתחיל לבכות בהיסטריה. האם יש איזה תרופה שניתן לתת לתינוק לעזור לו להירדם?

01/07/2013 | 07:52 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

יש תרופות וניתן להשתמש בהן בשעת הצורך אולם מהסיפור שלכם לא נראה לי שיש צורך (בהסתייגות שלא ראיתי את הילד ולא שמעתי את כל הסיפור).

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים