שינה רצופה לתינוק בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

26/06/2013 | 07:27 | מאת: סיגלית

בני בן 7 חודשים והוא עדיין אינו ישן לילה שלם. אני נותנת לו בשעה 20:00 בקבוק (למרות שהוא תינוק שעדיין יונק) עם 180 סימילאק+כף דייסה במטרה שלא יקום בלילה לאכל, אבל החל מסביבות השעה 1:00 קם כל שעתיים שלוש ורוצה לינוק. ניסיתי לתת בלילה בקבוק נוסף וזה לא עזר. השינה שלו לא רגועה. חשוב לציין שהוא בן יחיד וישן בחדר שלנו. אין לו בעיה להרדם, גם שמתעורר באמצע הלילה הוא נירדם מיד אחרי שאכל. מה לעשות שלא יקום בלילה??? תודה

26/06/2013 | 14:25 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

את מתארת בדיוק את הבעיה: תינוקך נרדם עם בקבוק/הנקה ולכן כשמתעורר בלילה יכול לחזור לישון רק באמצעות בקבוק/הנקה. זה הגיל להתחיל ללמדו להרדם בתחילת הלילה ללא בקבוק. כשיעשה זאת - מספר ההתעוררויות הליליות יפחת משמעותית.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים