הפרעות שינה בגיל 11

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

30/04/2013 | 20:02 | מאת: מיכל ל.

בני בן 11. מזה 3 שנים קם באמצע הלילה בטענה של פחדים ומבקשת לישון במיטתנו(מיטה זוגית) אני הסכמתי במשך תקופה ארוכה שישן איתנו ובעלי התנגד. לאחרונה המצב החמיר הוא קם באמצעה לילה בוכה טוען שפוחד,אינו מצליח להסביר את פשר פחדיו ומבקש לישון איתנו, בעלי מסרב שישן איתנו. קשה לי כשהוא בוכה. הסיפור יוצר מריבה ביני ובין בעלי.הפרעות השינה שלו הפכו להפרעות שינ שלנו. היינו בייעוץ, הרופא בקש שלא נוותר לו וניתן לו לבכות במשך כמה ימים. רופא אחר הציע שניתן לו תרופת הרגעה טבעית. מה עושים?

01/05/2013 | 10:19 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

קצת קשה כי אני אהיה "הרופא השלישי" שיתן חוו"ד שלישית. אני חושבת שאתם צריכים לדבוק ברופא בו אתם מאמינים ולעשות מה שהוא אומר. תרופות הרגעה לא נראות לי בכלל לטיפול בבעיה כזאת.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים