בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

23/04/2013 | 21:53 | מאת: אורית

הבת שלי בת חצי שנה,שנימצאת בסדר יום מוגדר,ונירדמת עצמאית בערב בין 19L00-19:30. עד היום ישנה עד השעה חמש לערך וחזרה לישון עד שמונה בבוקר.בשבועיים האחרונים היא מתעוררת לרוב באחת בלילה ומטיחה את הרגליים והידיים במיטה, ובעזרת הרגליים גם את השמיכה.בנוסף היא "מסתובבת" במיטה..הרעש מעיר אותי וגם אותה.עד היום לא קמתי אליה וזה לוקח גם שעה ויותר עד שנירדמת,היום אני ישר קמה מיישרת,מוצץ מכסה ואז נירדמת וגם לא תמיד, וככה כל לילה וכמה פעמים..למה זה קורה?בייחוד שעד היום ישנה רצוף ללא התעוררויות..אודה לתשובה מקצועית איך אני מפסיקה את זה,למה זה קורה ומתי ייפסק.תודה רבה.

29/04/2013 | 16:17 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

מדובר בשינוי שהוא כנראה חלק מהשינויים הרבים בדפוסי ואופי שנת התינוקות בגילאים אלה. מה שאת עושה נשמע נכון ואין מקום להתערבות משמעותית יותר. אין הסבר לשינוי זה כמו שגם אם יופיעו שינויים נוספים לא תמיד יהיה הסבר להם.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים