התעוררויות מרובות בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

11/04/2013 | 20:19 | מאת: טלי

שלום. יש לי תינוקת בת 4.5 חודשים, יונקת הנקה מלאה, מרדימה את עצמה לבד בעריסה, יש תמיד הפרדה בין הנקה לשינה. סה"כ במשך היום יש לה בערך 3-4 שינות בנות שעה. הבעיה העיקרית היא בלילה. היא הולכת לישון בין 19:30-20:30 מתעוררת בין 23:00-24:00 לינוק, ואח"כ כל 3 שעות מתעוררת ואני מניקה אותה. האם יש מקום באחת ההתעוררויות להרגיעה עם מוצץ בלבד? האם היא חייבת האכלה כל 3 שעות? יש לציין כי משקלה וגובהה תקינים לחלוטין (אחוזון 50).

18/04/2013 | 07:50 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

כנראה שכן. לא הייתי מונעת ממנה את ההנקות הנ"ל בגיל כל כך צעיר.

18/04/2013 | 07:51 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

את יכולה לנסות להציע לה מוצץ ולראות אם זה עוזר אבל אם היא רעבה זה יגרור התעוררות בהמשך.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים