ילד בן 13 לא מצליח לקום בבוקר

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

05/04/2013 | 11:59 | מאת: זאב

שלום דוכטור ילד בן 13+ לא מצליח לקום ללימודם(הולך לישון ב 22:00 בערך) לפעמים יושן עד השעה 13:00 בדיקת דם כללית בסדר רק CMV-IGG U/ML 109.00 יש ניפוך בצומת לימפא בצוואר אבל בעקבות בדיקת דם נורמלית לא המליץ רופא משפחה על טיפול מסויים מה לעשות במקרה הזה? תודה מראש על התשובה

07/04/2013 | 13:13 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

יש לברר את נושא הבלוטה הצווארית. IGG איננו מדד לזיהום אקוטי. ממליצה להמשיך בירור של הבלוטה עם רופא הילדים. במידה והיה חולה עם EBV/CMV יכול להיות שעייף יותר וזה יכולה להיות חלק מהתמונה. מצד שני יתכן ואין קשר. לכן- סיימו את הבירור בנושא הבלוטה ואם עדיין יתקשה לקום בבוקר פנו ליעוץ מסודר של רופא ילדים מומחה בהפרעות שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים