בת שנה ו-9 לא נרדמת וגורמת לעצמה להקיא

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

03/04/2013 | 09:00 | מאת: אמא

שלום, כבר תקופה שהבת שלי היתה נרדמת לבד ללא עזרה וללא מוצץ והיתה ישנה לילות רצופים. ב-4 ימים האחרונים כשמשכיבים אותה לישון היא צורחת בוכה נעמדת במיטה ודוחפת את כל האצבעות לפה עד שמקיאה. אנחנו נאלצים לשבת לידה עד שתירגע ותירדם. היו לה קצת כאבי בטן בימים האחרונים אך זה עבר ולא נראה שזאת הסיבה. אודה לעזרה.תודה

03/04/2013 | 10:56 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

קשה להתייחס לתופעה שנמשכת 4 ימים - מה שאתם עושים נשמע נכון בשלב ראשון. אם ישנה טוב לפני כן - קרוב לוודאי שתחזור לישון טוב. אם קשיי ההרדמות ימשכו שבועות - יהיה מקום לבירור/טיפול של רופא שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים