בן שנה וחמש ומתעורר מספר פעמים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

09/03/2013 | 19:04 | מאת: לירון

שלום ריבי, בני בן השנה וחמישה חודשים מתעורר מספר פעמים בלילה. הוא יודע לשים מוצץ לבד מגיל חמישה חודשים. לפני השינה הוא כמעט לא שותה מטרנה. הוא לא רוצה. רק ב23:00 הוא שותה. עושים לו אמבטיה בסביבות שבע וחצי. הוא ממשיך לשחק ושומע שירי לילה טוב. כשהוא מתחיל להיות עייף אנחנו מכניסים אותו למיטה הוא בוכה קצת ונרדם. לעיתים כשהוא ממשיך לבכות אז אני יושבת על כיסא והוא נרדם.

10/03/2013 | 14:02 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

קשה להבין מדוע בנך ממשיך להתעורר מספר פעמים בלילה על בסיס מה שאת מתארת ולכן לדעתי חסרה אינפורמציה (שאולי את לא מודעת אליה ולא מייחסת לה חשיבות). לכאורה, תינוק שנרדם בכוחות עצמו בגיל זה לא אמור להתעורר הרבה פעמים בלילה וממה שאת מוסרת קשה לעלות על הבעיה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים