נרדמת לבד אך מתעוררת המון

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

06/03/2013 | 21:47 | מאת: עדי

שלום רב! בתי בת 7.5 חודשים, תינוקת רגועה ביותר. מגיל 3 חודשים נרדמת לבד במיטה תוך דק' ספורות ויונקת פעם בלילה בסביבות שתיים. אבל - החל מ- 23:00 מתעוררת כל שעה וחצי לערך, הרבה פעמים רק בשביל מוצץ (מתקשה להחזירו לבד) ופעמיים בערך ממש לא רגועה וצריכה שירימו אותה וכד'. זה יכול להגיע גם לעשר התעוררויות בלילה והממוצע עומד על 6. חשוב לציין כי אני מקפידה להחזירה ערה למיטה גם כשמרגיעה אותה ולכן לא ברור לי מדוע מתעוררת כ"כ הרבה. אשמח לעזרתך

07/03/2013 | 07:26 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

הסיבה היא כפי שאמרת שעדיין לא יודעת להכניס את המוצץ בכוחות עצמה. בעוד מספר חודשים - תדע לעשות זאת (בהתחלה ביום ואחר כך בלילה) ואז צפוי שיפור משמעותי.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים