נתניה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

14/02/2013 | 12:54 | מאת: איילת

היי בני בן 8 חוד' ולא ישן לילה רצוף הוא מתעורר בין 2-4 בלילה אני עדיין מניקה אותו (אני לא יודעת אם הוא מתעורר כי הוא רעב, שעת האכלה האחרונה שלו היא בין 10-11:30 בלילה) יש לציין כשהוא היה בן 4 חוד' הוא היה ישן לילה שלם. וכמו כן יש לילות שהוא ממש מתקשה להרדם לבד

14/02/2013 | 15:07 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

בגיל 8 חודשים תינוקות עדיין "רשאים" לאכול במהלך הלילה. היות ומדובר בהנקה אחת - יתכן ובכלל מדובר בצורך אמיתי של רעב. עם זאת- נכון יהיה להפריד בין ההרדמות וההנקה בתחילת הלילה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים