הפרעות שינה אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

10/02/2013 | 18:55 | מאת: fifi

שלום לך ד"ר טאומן ושלום לכולם יש לי תינוק בן חודש ושבועיים, בשבועיים האחרונים חל שינויי אצלו במהלך השינה, פחות ביום ויותר בשנת הלילה. השינה שלו מרובה בתזוזות, קפיצות, לפעמים הוא משמיע קולות, לא כאלה קולות של בכי או צחוק מתוך חלום, מן כחכוך כזה בגרון... הוא ישן טוב יותר כששהוא עליי על הבטן, כשאני מחזירה אותו על הגב הוא שוב לא רגוע, לא נינוח... קשה לי לראות אותו ככה ואני גם לא נרדמת וכך יוצא ששנינו נשארים ערים כל הלילה. משום מה בשעות היום הוא ישן טוב יותר,על מזרון או על הטרמפולינה אפילו בעריסה השינה שלו אחרת. יש קשר בין שעות השינה? יש תופעה של הפרעות שינה אצל תינוקות? איך אני יכולה לעזור לו לישון טוב יותר? תודה מראש על תגובה או עזרה בעניין והמשך ערב נעים , פיבי

11/02/2013 | 11:50 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

קשה לי לקבוע מהם בדיוק הקולות עליהם את מדווחת. היות ומדובר בתינוק בן 6 שבועות בלבד - ממליצה לצלם את הקולות ולהראות לרופא הילדים שיחליט אם מדובר בקולות נורמלים בשינה או שיש צורך בהערכת רופא ילדים מומחה בהפרעות שינה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים