שינת בת שנתיים ו3 חודשים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

28/12/2012 | 09:57 | מאת: רינה

שלום אני התחלתי להתיאש בגלל השינה של הבת שלי, היא בת2.3 שנים, מסרבת לישון במיטתה מאז גיל 10 חודשים (נגמלה מהנקה). היא מצליחה לישון רק עם בקבוק בידיים שלי, והבעייה הרצינית שהיא כל לילה מתעוררת בין שעה אחד עד שלוש מבקשת בקבוק, ומנם וכלת מעט מאוד אולי 20 - 80 סימילק, אני לא מצליחה לסדר לה השינה, היא לא מקבלת מוצץ. תעזרו לי ני הולכת לעבודה בתפקוד ירוד לא יודעת מה לעשות

30/12/2012 | 08:57 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

בגיל זה ועל פי מה שאת מתארת - הדבר הנכון הוא לפנות ליעוץ מסודר של רופא שינה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים