בעיות הרדמות-בת 3

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

27/11/2012 | 19:50 | מאת: הילה

ערב טוב, אני כותבת כאן לאחר שנראה לי שכבר ניסיתי הכל..הקטנה כבר בת 3 (לא כ"כ קטנ ה כבר...) ונהיה פשוט סיוט להרדים אותה. אנחנו כל ערב-אחד מאיתנו-לרוב אני (אמא) מקריאה ספור ואח"כ מחכה לידה עד שתירדם. אם אני יוצאת מהחדר היא מתחילה לבכות בטירוף ולרדוף אחריי...זה יכול לקחת גם שעה וחצי עד שהיא נרדמת וזה פשוט כבר קשה, במיוחד שב"ה אני בהריון בחודש מתקדם וכל הזמן חובת- מה יהיה אז? כשאני אלד ב"ה? איך אשתלט על שניים? בעלי מגיע מאד מאוחר מהעבודה ולכן רוב הזמן אני זו שמרדימה. בשישי שבת כשהוא מרדים זה גם מלווה בבכי שהיא רוצה רק אותיץ מה עושים? מה הפיתרון?< האם מאוחר מידי ללמד לשינה עצמאית? אני פשוט כבר מתוסכלת מהקטע הזה.... אשמח לתשובות הילה &nbsp;

28/11/2012 | 09:41 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

זוהי תופעה אופיינית לגיל ולא בהכרח קשורה אם הילד למד או לא למד הרדמות עצמאית. בגיל זה לפעמים דווקא ליווי של הילד (תוך שימת גבולות ברורים) הוא מה שמקצר את משך ההרדמות.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים