ילדה בת 5 ועדיין מתעוררת בלילה וצועקת/בוכה כל 10 ד

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

04/11/2012 | 15:08 | מאת: ענת

במשך שעה ולפעמים יותר. שני ילדי (הקטן בקרוב בן 3, הגדולה עוד שבועיים בת 5) תמיד חגגו בלילות- מים, פיפי, מוצץ, רוצים לישון עם אמא... לפני כחצי שנה אחרי שניסיתי הכל ולקח לי שעה להרדים אותם כל יום+ התעוררויות של 7-9 פעמים סה"כ ביחד, פניתי לפסיכולוגית שינה בהמלצת חברה. עשיתי בדיוק מה שהיא אמרה וראיתי תוצאות מיידיות בהשכבה שהפכה ל-5 ד'.בני ישן טוב, אך עדיין ביתי ממשיכה להתעורר ולעיתים אף מעירה את אחיה כשהיא נכנסת לו למיטה. לא משנה מתי הולכת לישון או כמה היא עייפה ובלי קשר ליום שעבר עליה. קישרתי את זה לצפייה בטלויזיה שמאוד מוגבלת גם ככה ופשוט אני לא מרשה להם לצפות יותר אחה"צ למעט מקרים חריגים. לפעמים יש הפוגות של שבוע-שבועיים והכל חוזר. לפסיכולוגית שינה נגמרו התשובות ואני נואשתי. מבחינה בריאותית הכל תקין ובגן הכל מצוין, ילדה חייכנית, שובבה, חכמה מאוד וסקרנית..

05/11/2012 | 11:00 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

המלצתי היא בד"כ לחזור למטפל הראשון (בייחוד שהיתה איתה הצלחה במקרה שלכם) שכן הוא מכיר כבר את הילדה ואת ההורים את הדינמיקה ואת התגובה להתערבות.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים