עייפות עייפות עייפות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

17/10/2012 | 20:39 | מאת: אמא 1

ערב טוב בתי בת חודשיים, בגיל 3 שבועות אושפזה בגלל שעלת , טופלה בסטרואידים חמישה ימים. מאז שחזרנו הביתה נושא השינה מאוד קשה. הבנתי שלפני גיל חצי שנה אין טעם לטפל בנושא, אבל אני מגיעה למצב של כאבי גוף בגלל חוסר שינה (יש לי עוד 2 בנות בבית).בלילה האחרון ישנתי לדג' חצי שעה . היא נרדמת מדי פעם לבד , לפעמים על ידיים ולפעמים על הציצי. הבעיה כשמתעוררת בלילה ואני מצליחה להרדים אותה היא מתעוררת כל פעם שמניחים במיטה (ישנה 1-5 דקות ומתעוררת), ואם כבר נרדמת מתעוררת אחרי חצי שעה עם התקף שיעול. בנוסף אני חוזרת לעבודה עוד חודשיים ולא יודעת איך אוכל לעמוד בעייפות (לא יכולה להאריך חופשת לידה). יש מה לעשות? תודה

20/10/2012 | 19:50 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

אם עדיין משתעלת ו/או מטופלת בסטרואידים - אלה שני גורמים שיכולים להחמיר את ההתעוררויות הליליות. ממליצה להתרחק מעט מהמחלה האקוטית ולראות אם דברים מתייצבים.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים