עיפה ומיואשת אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

15/10/2012 | 15:00 | מאת: ליטל

אשמח לעזרה אחרי שעברנו את שלב הידיים עדיין נשארנו עם הבעיה המרכזית: נטע בת תשעה וחצי חודשים שוקלת 8.600 אוכלת ה-כ-ל תינוקת פעילה ומתפתחת יפה. מבחינת השינה לשנת לילה נרדמת במיטה אחרי סבב של מזמורים ולעיתים עם בקבוק יש מוצץ קבוע שבדכ יודעת להחזיר לבד. הבעיה מתחילה שאחרי כמה שעות בערך שלוש ארבע מקסימום אחרי שנרדמה מתחיל סבב התעוררויות כל שלוש שעות הקימה שלה מאוד מוזרה כי היא נעמדת ומתחילה לצרוח ז"א מתעוררת ומאיצה לבכי היסטרי תוך מאית השניה אין שלב ביניים רק בקבוק מרגיע אותה וברור לי שהיא לא צריכה את זה (מדובר בפעמיים שלוש בלילה) ושלב העיכול אחר כך לא בדיוק טוב לה (ילדת ריפלוקס לשעבר שעדיין חוזר לגיחות) אחר כך בדכ חוזרת לישון אם העיכול לא מפריע וחוזר חלילה. בין לבין יש התעוררויות מוצץ ןאחרות מה אתן מציעות?? ברור לי שצריך לתת גבולות אבל איפה מתחילים????? תודה

16/10/2012 | 07:32 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

הסיבה לכך שנדרשת למספר בקבוקים בלילה במהלך ההתעוררויות נובע קרוב לוודאי שנרדמת כיום עם בקבוק. אם תרדם רק עם מוצץ (בהנחה שיודעת להכניס מוצץ לבד באמצע הלילה - אפשר לפזר מוצצים במיטה) - מספר ההתעוררויות הליליות יפחת.

16/10/2012 | 08:14 | מאת: ליטל

תודה. בדרכ לא נרדמת עם בקבוק בערב. יודעת לקחת מוצץ לבד בדכ עושה זאת ויש לה מוצצים מפוזרים במיטה. מה לדעתך לעשות האם להוריד את כל הבקבוקים בו זמנית??? תודה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים