בבקה עזרה בבעיות שינה שחזרו וצצו

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

13/09/2012 | 11:03 | מאת: נטע-לי

בעבר התייעצתי בפורום זה בנוגע לבעיות שינה של תינוק בן שנה . הבעיות נבעו כתוצאה ממעבר הילד מחדרנו לחדרו שלו ואכן לאחר שייסמנו את ההמלצות שקיבלנו בפורום :לשבת על כסא בחדרו ובהדרגה להזיז את הכסא לכיוון הדלת פלאאא מאז ועד היום הילד יישן לבד בחדרו ללא בעיות וללא תלות בדבר. כיום לאחר 8 חודשיים בעיות השינה שוב מתחילות לצוף כבר שבועיים שהילד פשוט לא מוכן לישון במיטתו שום כסא כבר לא עוזר הילד פשוט בהתקף "אמוק " ברגע שרק מכניסים אותו למיטתו למרות שאני נמצאת איתו בחדרו על כסא הילד פשוט לא מפסיק לצרוח עד לכדי הקאה. כבר שבועיים שהילד יישן עמנו בחדרנו ,אנחנו כבר עובדי עצות ולא מוכנים לתת לילד לבכות כמו שייעצו לנו בשיטת 5 הדקות אודה לך מאוד אם תייעצי לנו בבעייתנו. בנוסף רק אציין שאני בהריון ואולי הבעיות החלו בגלל שהילד מרגיש שינויים כלשהם . תודה ושוב תודה

13/09/2012 | 12:26 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

קרוב לוודאי שאין קשר להריון. לא ניתן במקרה הנוכחי לתת עצות כלליות דרך הפורום כי עוד לא ברורה לי הסיבה לשינוי. המלצתי היא לעקוב בלבד בשלב ראשון לראות אם התופעה חולפת ובמידה ונמשך לפנות ליעוץ מסודר של רופא שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים