בעיות שינה בן שנה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

08/09/2012 | 07:53 | מאת: שירי

שלום, הבן שלי מתוק אמיתי בן שנה עוד חודש. במקום לחול שינוי בשינה עם הגיל קורה בדיוק ההפך. הו נרדם ללא בעיות בסביבות שבע וחצי לאחר שישן שעה-שעה וחצי במשך היום (לא מספיק). וישן רצוף עד שתיים עשרה בערך לאחר מכן ישנן התעוררויות רבות כל שעה שעה וחצי, לעיתים רגע עם מוצץ לעיתים צורח עד שמקבל בקבוק ולעיתים מוצץ עם משחה להרגעת החניכיים ניסינו להעביר אותו חדר וליצור הרחקה מאיתנו וגם זה לא עזר רק האריך לנו את הדרך אליו בלילה. מה עושים? אנחנו על סף התמוטטות מחוסר שעות שינה

08/09/2012 | 20:28 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

כדאי להתמקד בתהליך ההרדמות וללמדו בהדרגה הרדמות עצמאית (ללא מגע/נענוע/ידיים/בקבוק וכו'). כשהתינוק לומד להרדם לבד מספר ההתעוררויות פוחת בהדרגה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים