לילות קשים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

20/08/2012 | 06:18 | מאת: אלה

שלום, כבר 8 לילות שאני מרדימה את בתי בת ה 7 חודשים, בשיטת הרם הורד. עד אז היא התרגלה להרדם על הציצי ולכן כמה עשרות פעמים בלילה והחלטתי להפסיק עם זה. חל שיפור מאז שאני מתרגלת איתה שינה עצמאית אבל אתמול חלה נסיגה. מרגיש לי שקורה לה משהו, או שיניים או חרדת נטישה אבל הילדה צורחת במיטה בזמן שאני מושכיבה אותה, וכשמנסה להרגיע אותה היא נרגעת אבל נראת מבוהלת. מתעוררת הרבה ושנות הצהריים שלה קצרות. היא מאד עייפה. מה לעשות? להמשיך בשיטה? להפסיק? מיואשת מחוסר שינה תודה.

20/08/2012 | 11:57 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

כל שיטה התערבותית ללימוד הרדמות עצמאית עובדת אם מתמידים בה. לא ניתן להגיד מה הסיבה לנסיגה לכאורה ביממה האחרונה אולם בכל תהליך יש ימים טובים יותר ופחות. הדבר החשוב ביותר האו ההתמדה.

20/08/2012 | 11:58 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

אם את חושבת שבכל זאת משהו חריג בהתנהגותה - פני לבדיקת אצל רופא ילדים.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים