נדודי שינה אינסומניה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

05/01/2017 | 22:49 | מאת: טל

שלום דוקטור.לאחרונה אני מתעוררת לאחר חמש שעות בלילה.קראתי בויקיפדיה שבעיות בצוואר יכולות לגרום לעניין של נדודי שינה.למה קורה הדבר ומה הטיפול והאם יכול להשתנות לבד? תודה טל

טל שלום, אני לא יודע להגיד האם את מתעוררת מכאב בצוואר או כתוצאה מסיבה אחרת. כמובן שכל דבר יכול לחלוף כמו שבא. אם העניין נמשך אני מציע לך לעבור ברור ראשוני דרך רופא המשפחה ובמידת הצורך לפנות למומחה/מומחית לשינה ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

06/01/2017 | 08:05 | מאת: טל

ההתעוררות היא פתאומית בלי כאב.אולי ממשהו עיצבי.האם תוכל להצליץ לי על רופא שינה?תודה רבה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים