הפסקה זמנית בשימוש ב ויקטוזה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

01/08/2013 | 07:50 | מאת: מיקי

היי- אני יוצא לטיול אופנועים של שבועיים בארה"ב , התנאים על האופנוע החם , לא מאפשרים נשיאת המזרקים . האם אני יכול לעשות הפסקה של שבועיים בשימוש בתרופה , וכשאחזור להשתמש שוב ברמה יומית כפי שאני עושה בשנתיים האחרונות. אני מאוזן ברמה של 6.4 מזה שנתיים. תודה מיקי

07/08/2013 | 12:03 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב-הפסקת שימוש בויקטוזה לשבועיים תגרום לעלית סוכר. קיימים נרתיקים מקוררים בגודל המזרק. תתקשר לחברת גפן מדיקל-טל-1800352252 . בנוסף מותר להחזיק את התרופה מחוץ למקרר עד חודש עד ל 29-30 מעלות

12/04/2017 | 05:39 | מאת: שריתי

הבנתי שניתן לשמור את המזרק עד חודש ללא מקרר ? האמנם ? האם כשהוא מותחל או עדיין סגור ?

מנהלי פורום סוכרת והשמנה