אנסולין

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

31/07/2013 | 20:06 | מאת: גלי

רופא משפחה החליט לשנות טיפול לאבי בגיל 88 ,מעבר מגלוקומין ללנטוס.אני חוששת שההחלטה פזיזה מידי לאור העובדות: אבי בגיל 88,ראייה לקוייה,שמיעה לקוייה,גר עם אימי בת 82 ,ללא מטפל צמוד. הרופא של אבי קבע שלאבי אי ספיקת כליות ע"פ תוצאת מעבדה: UREA 71 ,CREATINNE 1.65 ,HEMOGLOBIN AIC 8.2 , MCROALBUMIN CREAT 95.83 ,GLUCOSE 164 האם הנתונים מצדיקים בדיקה נוספת לפני שעוברים ללנטוס בפרט שאבי התחיל לשתות יותר נוזלים מאז הבדיקה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום-אכן אסור לתת גלוקומין לאביך עקב בעית כליות. יש מספר כדורים שמותר לתת לו כגון גלבוס 50 מג ונונבורם כמה פעמים ליום. . אני מציעה לבקש הפניה למרפאת יעוץ סוכרת כדי להתאים לו טיפול.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה