טיפול במטפורמין ובג'נוביה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

23/06/2013 | 19:58 | מאת: ליאת

בת 68.מטופלת ב-1 מטפורמין 850 מ"ג בערב ובג'נוביה 100 מ"ג בבוקר.ערכים HA1C האחרון 6,7 (לאחר נופש של כחודש בחו"ל ללא יכולת מרבית לשמירה)ערכים של 100 103 118 בבקרים בצום. פעילה באורח חיים נכון ושמירה על דיאטה מתאימה. הפרסומים האחרונים לגבי ג'נוביה מפחידים ומעוררים ספקות. איך להמשיך ולהתנהג לגבי התרופות? תורים מטורפים לרופא סכרת "רק לאוקטובר למשל" אודה לתשובתכם.

24/06/2013 | 14:02 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום- אין מה לחשוש מגנוביה. העמדה של משרד הבריאות והמועצה הלאומית לסוכרת היא שגנוביה בטוחה. הפרסומים הנ"ל לא מדויקים.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה