תל אביב רחוב יצחק קצלנסון 9

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

21/06/2013 | 19:19 | מאת: מלצקוביץ בלומה

שלום רב אני בת 68 חולת סכרת סוג 2 מטופלת בכדורי גינואט 50.\850 מ"ג פעמיים ביום בבדיקה אחרונה לפני כשבוע התוצאה של MICROALBUMIN/CREAT היא 66.33MG CREA כאשר בבדיקה שעשיתי בינואר השנה התוצאה הייתה 20 מ"ג ולפי מה שכתוב בבדיקה צריך להיות עד 30 מ"ג שאלתי היא: 1. האם זה לא יותר מדי גבוהה וצריך טיפול להורדת הארכים 2. האם הבדיקה הנ"ל היא מהשתן שנתתי או מהדם שנלקח אודה לכם מאוד על תשובתם בהקדם בברכה בלומה

24/06/2013 | 14:10 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום בלומה- צריך להוריד את המיקרואלבומין בהחלט. אפשר לההחתיל -רמיפריל -טריטז 2.5 מג בערב.הכדור טיפה מוריד לחץ דם אך בערב ז הלא יפריע לך

מנהלי פורום סוכרת והשמנה