ג'נואט

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

29/05/2013 | 21:52 | מאת: יקי

אני חולה סוכרת זה 10 שנים טופלתי בנובנורום .a1c 8.6 הרופאה החליפה את התרופה מנובנורום לגנואט 1000זה שבועיים .אולם בבדיקות בוקר בצום 140 ובערב 145 אלה המדדים הנעים .ברצוני לדעת האם זה בסדר?להמשיך לקחת את התרופה הזאת או יש צורך להוסיף עוד משהו כדי להוריד את הסוכר יש לציין שאני שומר על דיאטה מאוד רצינית וגם מתעמל לפעמים.

30/05/2013 | 10:15 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום יקי- גנואט זו תרופה טובה אך לדעתיאחרי 10 שנות סוכרת צריך לקבל גם אמריל 1מג עד 2 מג פעם ביום בבוקר

מנהלי פורום סוכרת והשמנה